Koia Mini

Bruksareal hytte: 28,3 kvm

Bruksareal uthus: 28,3 kvm

I vårt hyttefelt på Lysøya har vi nå prosjektert ei funksjonell og liten hytte som inneholder alt man trenger av nødvendige funksjoner på et hytte. Den skal være enkel å holde vedlike, ha ett godt arkitektonisk uttrykk og den skal innby til ett enkelt hytteliv som innbyr til kvalitetstid inne som ute.

Vi har også prosjektert ett multifunksjons uthus som kan tilføre hytta enda flere kvaliteter om dette er ønskelig. Langsiden på uthuset blir laget med lemmer, slik at hele langsiden kan åpnes opp og kan da brukes som en forlengelse av uterommet, til selskaper og lignende. Vårt forslag er vist med kjøkken og bod, men dette kan selvfølgelig tilpasses ut ifra ønsker fra kjøper. Uthuset er konstruert som ett naust og kan derfor også fungere til oppbevaring av båt på vinteren om ønskelig.  

Hvis man plasserer hytta og uthuset sammen, vil man få en optimal bruk av stedet, med de nødvendige hovedfunksjoner i hytta, ekstra plass og funksjoner i uthuset og utomhusarealet mellom hytte og naust som ett naturlig samlingspunkt for familie og venner.

Kjøper kan selv velge om de ønsker å bygge kun hytte eller både hytte og uthus og priser er vist under. Alternativt kan man selv velge å bygge uthuset som egeninnsats, tegningsgrunnlag får dere av oss.